keskiviikko 29. lokakuuta 2014

KIITOS!


Meren molemmin puolin on saanut tähän saakka Teiltä lukijoilta hyvää palautetta. Kiitos siitä! On ollut mukava saada palautteita runoista, joita on tehnyt kauan. Muistattehan liittyä Facebookissa olevaan runoaiheiseen sivuuni, sinne lisään aika ajoin uusia runoja ja otteita teoksesta
 
 
Kirjaa voi tilata joko minulta suoraan sähköpostilla juhamiettinen@suomi24.fi tai esimerkiksi Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta alla olevasta linkistä. Kauttani tilattaessa saa kirjaan omistuskirjoituksen halutessaan. Sähköpostissa kannattaa mainita kenelle kirja tulee. Hinta tuolloin on 30e.
 
 
Runoteoksestani oli myös juttua Aleksis Kiven päivän, 10.10. Länsi-Savossa yhdessä toisen runoilijan Hanna Lindin kanssa. Lehteä voi halutessa kysyä vaikka kirjastoista. Myös minulta saa jutusta kopion, kannattaa laittaa sähköpostia.

Ristiinalaisen kirjailija Helena Wariksen kirjoittama haastattelu ilmestynyt Ristiinalaisessa. Käy kurkkaamassa Ristiinalaisen nettisivuja osoitteessa www.ristiinalainen.fi ja tilaa lehti omaksi!

Runoteosta voi myös lainata Mikkelin kaupunginkirjastosta ja Ristiinan kirjastosta.
 
Hyvää tuulista ja runollista loppusyksyä!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti