tiistai 25. marraskuuta 2014

MEREN MOLEMMIN PUOLIN JOULULAHJAKSI!


Mikäli Sinulta uupuu ideoita joululahjaksi, on runoteokseni Meren molemmin puolin hieno joululahja kelle tahansa runoista kiinnostuneelle ja sellaisellekin, joka ei niistä niin kovin kiinnostunut ole tai ei ole ennen niitä paljoa lukenut! Olen saanut palautetta lukijoilta, jotka eivät niitä ole niin paljon elämänsä aikana lukeneet että ovat astuneet aivan uuteen maailmaan! Heidän ennakkokäsityksensä oli ehkä toinen kuin itse lukukokemus. On hienoa, jos olen saanut jotkut Teistä kiinnostumaan runoudesta ja runoista!
 
Kustantamoni Bod on uusinut verkkosivunsa, josta johtuen kirjaa ei saa tällä hetkellä heidän verkkokaupastaan koska se on tilapäisesti poissa käytöstä. Sen sijaan runokirjaa saa joko suoraan minulta (30e) ottamalla yhteyttä sähköpostitse juhamiettinen@suomi24.fi tai kotimaisten kirjakauppojen esim. Suomalainen kirjakauppa tai Akateeminen kirjakauppa verkkokaupoista. Hieman halvemmalla sitä saa e -kirjana esim. Amazon.com:sta. Sitä saa myös Ristiinan postista.
 
Muistakaahan käydä liittymässä Facebook -ryhmääni Runoutta ja Maisemaa. Lisäilen sinne silloin tällöin runoja ja näin Joulun alla sinne saattaa ilmestyä Joulurunoja. Mutta koska, sitä en kerro;)! Käy kurkkaamassa 1.12. lähtien!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti